Επικοινωνία
Other Languages
Εορτολόγιο / Σήμερα: 20/01/2018
Μαρτύρων Βασιλίδου, Βάσσου, Ευσεβίου και Ευτυχίου, των Συγκλητικών. Αγνής και Θύρσου. Άννης. Ιννά, Πιννά και Ριμμά «των κρυσταλλίνων». Νεομάρτυρος Ζαχαρίου του ...
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε τακτικά για τις εξελίξεις σε θέματα που μας αφορούν όλους!
Βρίσκεστε εδώ
/
Νέα

ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2018 ΤΗΣ Ι.ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΜΠΡΑΖΑΒΙΛ & ΓΚΑΜΠΟΝ

1 Ιανουαρίου 2018

Με ιδιαίτερη χαρά η Ιερά Μητρόπολη Μπραζαβίλ και Γκαμπόν παρουσιάζει το εγκόλπιο Ημερολόγιο 2018, συνοδευόμενο από τον Παρακλητικό Κανόνα προς την Υπεραγία Θεοτόκο.

Η εκτύπωση της λαοφιλούς «Παρακλήσεως» μαζί με το εγκόλπιο Ημερολόγιο 2018 –εμπεριέχον και παράρτημα περί της διοικητικής διαρθρώσεως της Ι.Μητροπόλεως- εντάσσεται στα πλαίσια της εκδοτικής προσπάθειας της τοπικής Εκκλησίας προς πνευματική προαγωγή των πιστών, προκειμένου να εκτυπωθούν με την πάροδο του χρόνου όλες οι Ιερές Ακολουθίες, ώστε οι χριστιανοί να μετέχουν ενεργά σε αυτές, αλλά και να τις διαθέτουν προς προσευχητική χρήση κατ’οίκον.

Την έκδοση επευλογεί διά Πατριαρχικού Γράμματος ο Μακαριώτατος Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ.Θεόδωρος Β’ και προλογίζει ο Σεβ. Μητροπολίτης Μπραζαβίλ και Γκαμπόν κ.Παντελεήμων.

Ευγνώμονες ευχαριστίες οφείλονται στον Σεβ.Μητροπολίτη Κινσάσας κ.Νικηφόρο για την διαμόρφωση και την ολοπρόθυμη παραχώρηση του εορτολογίου στην γαλλική.  

Γίνε φίλος της Επισκοπής στο Facebook