Επικοινωνία
Other Languages
Εορτολόγιο / Σήμερα: 19/10/2018
Προφήτου Ιωήλ (1). Ιερομάρτυρος Σαδώθ (2) εν Περσία. Μαρτύρων Ευσεβίου, Φίλωνος, Ουάρου († 307). Ιερομάρτυρος Μνάσωνος, επισκόπου Ταμασού. Οσίων Ιωάννου και Λεοντίου του ...
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε τακτικά για τις εξελίξεις σε θέματα που μας αφορούν όλους!
Βρίσκεστε εδώ
/
Νέα

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΠΡΑΖΑΒΙΛ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΟΥ POINTE-NOIRE

1 Δεκεμβρίου 2017

Με τον Εξοχ. Κυβερνήτη του Pointe-Noire κ.Alexandre Honoré M’Paka, συναντήθηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μπραζαβίλ και Γκαμπόν κ.Παντελεήμων την 1η Δεκεμβρίου 2017, κατόπιν προσκλήσεως.

Κατά την συνάντηση, ο κ. Κυβερνήτης συνεχάρη τον Σεβασμιώτατο για την πρόσφατη ανύψωση της Ιεράς Επισκοπής Μπραζαβίλ σε Ι.Μητρόπολη, λέγοντας χαρακτηριστικώς ότι «αυτή η Συνοδική Απόφαση του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας περιποιεί τιμή για την χώρα του Κονγκό-Μπραζαβίλ», συμπληρώνοντας ότι «οι κρατικές υπηρεσίες θα υποστηρίζουν πάντοτε  τις προσπάθειές Της αφού η Ορθόδοξη Εκκλησία συμβάλλει ουσιαστικά στην πρόοδο της πατρίδας μας». Επίσης, εξεδήλωσε τον σεβασμό του προς τον Μακ.Πάπα και Πατριάρχη κ.κ.Θεόδωρο Β’.

Ο Σεβ.κ.Παντελεήμων εξέφρασε για μία ακόμη φορά την ευγνωμοσύνη της Ιεράς Μητροπόλεως προς τις Αρχές της ευγενούς χώρας για την αρμονική συνεργασία, διαβεβαιώνοντας τον κ.Κυβερνήτη για τις συνέχιση των προσπαθειών υπέρ της πνευματικής και της εν γένει προαγωγής του κοινωνικού συνόλου. 

Γίνε φίλος της Μητρόπολης στο Facebook