Επικοινωνία
Other Languages
Εορτολόγιο / Σήμερα: 21/05/2018
Αγίων Κωνσταντίνου (1) (†337) και Ελένης (†327). Οσιομάρτυρος Παχωμίου, του εν Φιλαδελφεία (†1730). Αγίων Βόρου, Θεοδώρου και Ισιδώρου. 21/5
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε τακτικά για τις εξελίξεις σε θέματα που μας αφορούν όλους!
Βρίσκεστε εδώ
/
Νέα

Μ.ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΜΠΡΑΖΑΒΙΛ

14 Απριλίου 2017

Με κατάνυξη και έντονη την προσευχητική συμμετοχή των πιστών τελέσθησαν οι Ιερές Ακολουθίες της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος στους Ναούς της Ι. Επισκοπής Μπραζαβίλ και Γκαμπόν.

Ιδιαιτέρως υπογραμμίζεται η ποιμαντική επίσκεψη του Θεοφιλ.Επισκόπου κ. Παντελεήμονος στην Ενοριακή Κοινότητα Αγίας Ειρήνης πόλεως Dolisie την Μ.Τετάρτη, 12η Απριλίου 2017, κατά την οποία επέδωσε τον διορισμό ως Μέλος του Επισκοπικού Συμβουλίου για την χρονική περίοδο 2017-2020 στον δραστήριο Εφημέριο π. Παύλο Diafouka, Διευθυντή του Ορθοδόξου Ορφανοτροφείου «Άγιος Ευστάθιος», καθώς και στον κ. Χρυσόστομο Djimbi, Πρόεδρο του Ανωτάτου Δικαστηρίου Dolisie. Επίσης, την Μ. Παρασκευή προέστη των ιερών Ακολουθιών των Βασιλικών Ωρών, του Εσπερινού της Αποκαθηλώσεως και της Ακολουθίας του Επιταφίου Θρήνου στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Δημητρίου Pointe-Noire.

Στον προαναφερθέντα Ιερό Καθεδρικό Ναό επέδωσε τον διορισμό ως Μέλος του Επισκοπικού Συμβουλίου για την χρονική περίοδο 2017-2020 στον Αιδεσ. Πρωτοπρεσβύτερο π. Μάξιμο Oumba, Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ι. Επισκοπής Μπαραβίλ, προς τον οποίο προσέφερε καινούρια ιερατική στολή, και στον κ.Seraphin Bhalat, Γενικό Διευθυντή του Αυτονόμου Λιμένος Pointe-Noire.

Γίνε φίλος της Μητρόπολης στο Facebook